Örömmel jelentjük be, hogy a Metal Special tovább bővíti szolgáltatási körét az acélgyártási szektor irányába. Új ágazatunk célja, hogy meglévő és új ügyfeleink igényeit a lehető legszélesebb körben szolgálhassuk ki, legyen szó egyedi, különleges megoldásokról vagy ipari szintű kivitelezésről. A Metal Special mostantól nem csupán acélipari termékeket forgalmaz, hanem teljes körű gyártási és tervezési szolgáltatásokat is kínál.

Széleskörű acélgyártás 

Új gyártási ágazatunk képes az acélszerkezetek és tartályok széles spektrumának megtervezésére és gyártására egyaránt.Gyártási portfóliónkban megtalálhatók a csarnokszerkezetek, lépcsők és létrák, korlátok, valamint egyedi acélszerkezetek is. A megbízhatóságot és a minőséget előtérbe helyezve garantáljuk, hogy minden projektünk megfelel a legmagasabb ipari szabványoknak.

Az acél tároló tartályok területén is kiemelkedő szerepet vállalunk: egyedi igények szerint föld feletti vagy föld alatti tárolókat is készítünk, amelyek alkalmasak lehetnek számtalan iparág számára. Ezen kívül nyomástartó berendezések, hőcserélők, szűrők, és egyedi technológiai rendszerek gyártásában is szolgálatára állunk.

Alkalmazási Területek és Technológiák

Szolgáltatásaink különböző iparágakban elérhetők, ideértve az acélszerkezeteket, vegyipart, bányaipart, petrolkémiát, olaj- és gázipart, valamint a vasút- és vízipart is. Szoros együttműködésben dolgozunk nemcsak hazai, de nemzetközi partnerekkel is, hogy olyan korszerű megoldásokat kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink specifikusabb igényeinek, és legmaagasabb elvárásainak is egyaránt. 

A Metal Special korszerű technológiai háttérrel rendelkezik. Gyártási kapacitásunk többek között az alábbi folyamatokat foglalja magába::

Ezek az eljárások lehetővé teszik számunkra, hogy a legbonyolultabb projektek kivitelezésében is hatékonyak legyünk, legyen szó csarnokszerkezetekről vagy komplex nyomástartó rendszerekről.

Egyedi Igények, Testreszabott Megoldások

A Metal Special-nél ügyfeleink igényei állnak a középpontban. Legyen szó egyedi tervezésű acélszerkezetekről vagy speciális ipari berendezésekről, célunk, hogy mindig a legjobb megoldást nyújtsuk ügyfeleink számára. Legyen szó bármilyen kihívásról, tapasztalt mérnöki csapatunk készen áll arra, hogy innovatív, testre szabott megoldásokat kínáljon, immáron az acélgyártás területén is.

A Metal Special új gyártási ágazatával továbbra is elkötelezetten szolgálja ki a legkülönfélébb igényeket, korszerű technológiák segítségével a legmagasabb minőséget garantáljuk. Várjuk érdeklődését, legyen szó bármilyen iparágról vagy egyedi gyártási igényről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − 3 =